Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos z jabłek i cebuli : Dodał: Amiro | Dnia: 21-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos z jabłek i cebuli
Składniki

30 dag jabłek
3 cebule
łyżka oleju sojowego
ćwierć szklanki wody
majeranek
cukier
pieprz
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na sos - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneJabłka umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne, podzielić owoce na kawałki, cebule obrać, poszatkować i razem podsmażyć na oleju, podlać wodą i dusić około 10 minut. Ostudzić, zmiksować, doprawić przyprawami.

Podawać na gorąco albo na zimno do mięs.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Poniedziałek 10 grudnia 2018
Imieniny Danieli, Bohdana, Julii
343 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.5/5 (31 głosów oddany-e)

Porada

"Świeżość ryby poznajemy po skrzelach i szczękach. Jeżeli są ciemnoróżowe i przylegają do ciała, ryby są świeże. Jeżeli zbyt ciemne lub bladawe - nie."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos z żurawin i jabłek Sos pomidorowy z chili Sos orientalny Sos pomidorowy z balsamico Sos chiński

Tagi:
- Licznik - 003446

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!