Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos z jabłek i cebuli : Dodał: Amiro | Dnia: 21-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos z jabłek i cebuli
Składniki

30 dag jabłek
3 cebule
łyżka oleju sojowego
ćwierć szklanki wody
majeranek
cukier
pieprz
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na sos - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneJabłka umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne, podzielić owoce na kawałki, cebule obrać, poszatkować i razem podsmażyć na oleju, podlać wodą i dusić około 10 minut. Ostudzić, zmiksować, doprawić przyprawami.

Podawać na gorąco albo na zimno do mięs.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 18 lipca 2018
Imieniny Kamila, Karoliny, Roberta
198 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.48/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.5/5 (29 głosów oddany-e)

Porada

"Zimą dziczyzna ma bardziej słodkawy smak niż latem. Latem zwierzyna żywi się głównie roślinami zielonymi, których nie ma zimą: zimą dziczyznę należy solić i przyprawiać intensywniej niż latem."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos cytrynowy biały Sos cebulowy do kotletów baranich Sos z jabłek i pomidorów Sos truflowy Sos biały zwyczajny do mięs i ryb

Tagi:
- Licznik - 003039

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!