Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos z awokado : Dodał: Amiro | Dnia: 21-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos z awokado
Składniki

2 owoce awokado
2 - 3 łyżki soku cytrynowego
2 łyżki posiekanej świeżej kolendry lub 1/2 łyżeczki suszonej
1 strączek zielonej papryczki chili
1 mały pomidorek
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na  - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneAwokado umyć, wytrzeć, przekroić i wyjąć pestki, łyżeczką wydrążyć miąższ. Następnie miąższ zmiksować z sokiem cytrynowym. Do zmiksowanego miąższu dodać kolendrę, szczyptę soli oraz umytą, drobno posiekaną papryczkę chili. Tak przygotowany sos przełożyć do miseczki i ozdobić cząstkami pomidorka.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 23 marca 2019
Imieniny Feliksa, Konrada, Zbysławy
81 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.97/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.0/5 (33 głosów oddany-e)

Porada

"Dziczyzna wymaga skruszenia. Obecnie zamraża się po prostu mięso w zamrażarce na 7-10 dni. Po odmrożeniu jest ono wystarczająco kruche."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos pomidorowy z balsamico Sos z zajęczej wątróbki Sos holenderski Sos żurawinowo-śmietanowy do zimnych mięs, wędlin Sos podlaski do kiełbasy lub ryb

Tagi:
- Licznik - 003306

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!