Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos sardelowy do sztuki mięsa : Dodał: Amiro | Dnia: 21-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos sardelowy do sztuki mięsa
Składniki

sardele lub śledzie
4 dag masła
pół cebuli
bulion
1 dag mąki

Sposób przygotowania

Przepisy na sos serdelowy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneWziąć łyżkę masła, usmażyć w nim wypłukane, obrane z kości i usiekane sardele lub śledzie z odrobiną siekanej cebuli. Osobno zarumienić mąkę z masłem, rozprowadzić bulionem, zmieszać z sardelową masą, zagotować i podawać do sztuki mięsa.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Piątek 22 marca 2019
Imieniny Bogusława, Jagody, Katarzyny
80 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.3/5 (27 głosów oddany-e)

Porada

"Zapach ryb z rąk lub deski do krojenia można usunąć osoloną wodą z octem lub sokiem cytrynowym."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos ziemniaczany Sos cytrusowy Sos chrzanowy świąteczny Paprykowy dip - Kuchnia Meksykańska Sos pieczarkowy do kotletów ziemniaczanych

Tagi:
- Licznik - 002527

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!