Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos miodowy : Dodał: Amiro | Dnia: 21-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos miodowy
Składniki

4 łyżki musztardy
łyżeczka miodu
łyżka tartego chrzanu

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneMusztardę wymieszać z miodem na gładką masę, pod koniec ucierania dodać chrzan.

Podawać do mięs na zimno, wędlin lub jaj na twardo.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Wtorek 20 listopada 2018
Imieniny Anatola, Edyty, Rafała
323 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.93/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.9/5 (27 głosów oddany-e)

Porada

"Duże ptaki (bażant) należy posmarować grubą warstwą gęsiego smalcu. Mięso po upieczeniu nie będzie suche i wiórowate."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos prowansalski Sos cebulowy do kotletów baranich Sos bearnaise Sos z jabłek i pomidorów Sos ziemniaczany do baraniny lub cielęciny

Tagi:
- Licznik - 002918

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!