Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos koperkowy z jogurtu: Dodał: Amiro | Dnia: 21-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos koperkowy z jogurtu
Składniki

szklanka jogurtu
żółtko
sok z połowy cytryny
2 pęczki koperku
łyżka musztardy
cukier
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneJogurt wymieszać z żółtkiem i sokiem z cytryny. Dodać drobno posiekany koperek, przyprawić musztardą, solą i cukrem.

Podawać na zimno do jaj na twardo, wędlin i kurczaka.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Wtorek 21 maja 2019
Imieniny Jana, Moniki, Wiktora
140 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.8/5 (58 głosów oddany-e)

Porada

"Do gotujących się jajek dodać łyżeczkę soli - pęknięte tak szybka nie wypłyną."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos cebulowy do kotletów baranich Sos agrestowy do cielęciny Sos cytrusowy Sos pomidorowy z balsamico Sos piwny

Tagi:
- Licznik - 005639

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!