Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos koperkowy z jogurtu: Dodał: Amiro | Dnia: 21-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos koperkowy z jogurtu
Składniki

szklanka jogurtu
żółtko
sok z połowy cytryny
2 pęczki koperku
łyżka musztardy
cukier
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneJogurt wymieszać z żółtkiem i sokiem z cytryny. Dodać drobno posiekany koperek, przyprawić musztardą, solą i cukrem.

Podawać na zimno do jaj na twardo, wędlin i kurczaka.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 25 kwietnia 2018
Imieniny Jarosława, Marka, Wiki
114 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.9/5 (54 głosów oddany-e)

Porada

"Duże ptaki (bażant) należy posmarować grubą warstwą gęsiego smalcu. Mięso po upieczeniu nie będzie suche i wiórowate."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos koperkowy do cielęciny Sos głogowy do dziczyzny Paprykowy dip - Kuchnia Meksykańska Sos orientalny Sos żurawinowo-śmietanowy do zimnych mięs, wędlin

Tagi:
- Licznik - 004895

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!