Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!
2 dag margaryny
2 dag mąki
4 łyżki posiekanego koperku
szklanka rosołu
3 łyżki śmietany
sól, pieprz
Z mąki i połowy tłuszczu zrobić jasną zasmażkę, rozprowadzić zimnym rosołem i zagotować. Koper dusić na pozostałym maśle. Połączyć z zasmażką i zagotować.
Po zdjęciu z ognia dodać śmietanę, sól, pieprz.
Zdjęcia - Kliknij w obrazek:
Brak zdjęć w albumie
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.
Dodaj komentarz:
Anty Spam, wprowadż kod:
Odśwież i przepisz kod:
Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości
Amiro Datownik
Dzisiaj jest
Sobota 16 lutego 2019
Imieniny Danuty, Daniela, Juliany
46 dzień roku
"Dziczyzna wymaga skruszenia. Kiedyś odbywało się to poprzez zawieszenie ubitej i wypatroszonej (nie dotyczy zająca) sztuki w przewiewnym miejscu na kilka a nawet kilkanaście dni (zimą)."
... więcej porad
Skocz do kategorii:
Inne przepisy w tej kategorii:
Sos szczypiorkowy do mięsa Sos tatarski Sos kaparowy z bulionu Dip ogórkowy tzatziki - Kuchnia Grecka Sos kurpiowski do mięsa i kotletów
Tagi:
Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!