Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos grzybowy z miksera: Dodał: Amiro | Dnia: 21-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos grzybowy z miksera
Składniki

20 dag świeżych grzybów
40 g masła
jedna mała cebula
1 łyżeczka czerwonej papryki
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneNa roztopionym maśle zeszklić posiekaną cebulę, dodać paprykę, oczyszczone umyte i pokrojone grzyby, posolić i udusić do miękkości. Podlać gorącą wodą, zagotować i zmiksować

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 22 września 2018
Imieniny Maury, Milany, Tomasza
264 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.5/5 (30 głosów oddany-e)

Porada

"Świeżość ryby poznajemy po skrzelach i szczękach. Jeżeli są ciemnoróżowe i przylegają do ciała, ryby są świeże. Jeżeli zbyt ciemne lub bladawe - nie."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Szary sos I Sos tatarski Sos holenderski Sos kurpiowski do mięsa i kotletów Sos pieczeniowy

Tagi:
- Licznik - 002932

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!