Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos grzybowy 2: Dodał: Amiro | Dnia: 25-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos grzybowy 2
Składniki

30 dag świeżych grzybów
cebula
3 dag masła
1/2 szklanki śmietany
majeranek
sól, pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na  - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneGrzyby oczyścić, pokroić w plasterki. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Masło stopić w rondlu, włożyć grzyby, oprószyć solą, dusić 20 minut. Wlać śmietanę, przyprawić solą, pieprzem i majerankiem, wymieszać, zagotować.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Piątek 22 marca 2019
Imieniny Bogusława, Jagody, Katarzyny
80 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.8/5 (28 głosów oddany-e)

Porada

"Mąkę należy zawsze przed użuciem napowietrzyć. I wcale nie musi to być drobne sitko. Można użyć nawet druszlaka o grubszych oczkach."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos czosnkowy 2 Sos kaparowy do kotletów cielęcych Sos koperkowy do cielęciny Ostry sos do chipsów - Kuchnia Meksykańska Sos cebulowy do kotletów baranich

Tagi:
- Licznik - 003300

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!