Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos grzybowy 2: Dodał: Amiro | Dnia: 25-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos grzybowy 2
Składniki

30 dag świeżych grzybów
cebula
3 dag masła
1/2 szklanki śmietany
majeranek
sól, pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na  - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneGrzyby oczyścić, pokroić w plasterki. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Masło stopić w rondlu, włożyć grzyby, oprószyć solą, dusić 20 minut. Wlać śmietanę, przyprawić solą, pieprzem i majerankiem, wymieszać, zagotować.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 20 września 2018
Imieniny Eustachego, Faustyny, Renaty
262 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.81/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.8/5 (26 głosów oddany-e)

Porada

"Posmak mułu u niektórych ryb (karp, leszcz) można częściowo usunąć obkładając je na kilka godz. przed smażeniem pokrajaną w krążki cebulą, lub skrapiając obficie cytryną."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos kurpiowski do mięsa i kotletów Sos pieczarkowy do kotletów ziemniaczanych Sos jałowcowy do dziczyzny, pasztetów, pieczeni Sos prowansalski Sos z jabłek i cebuli

Tagi:
- Licznik - 002881

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!