Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos grzybowy 2: Dodał: Amiro | Dnia: 25-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos grzybowy 2
Składniki

30 dag świeżych grzybów
cebula
3 dag masła
1/2 szklanki śmietany
majeranek
sól, pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na  - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneGrzyby oczyścić, pokroić w plasterki. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Masło stopić w rondlu, włożyć grzyby, oprószyć solą, dusić 20 minut. Wlać śmietanę, przyprawić solą, pieprzem i majerankiem, wymieszać, zagotować.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Wtorek 20 listopada 2018
Imieniny Anatola, Edyty, Rafała
323 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.81/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.8/5 (26 głosów oddany-e)

Porada

"Świeżość ryby poznajemy po skrzelach i szczękach. Jeżeli są ciemnoróżowe i przylegają do ciała, ryby są świeże. Jeżeli zbyt ciemne lub bladawe - nie."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos koperkowy z jogurtu Sos z żurawin i jabłek Sos do ryb z kaparów Beszamel Sos głogowy do dziczyzny

Tagi:
- Licznik - 003126

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!