Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos grzybowy 1: Dodał: Amiro | Dnia: 25-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos grzybowy 1
Składniki

20 dag świeżych grzybów
szklanka wody
szklanka kwaśnej śmietany
30 g mąki
mielony kminek
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na  - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneOczyszczone i umyte grzyby pokroić na małe kawałki, zalać wodą, posypać kminkiem, posolić i ugotować do miękkości. W śmietanie rozmieszać mąkę, zalać nią ugotowane grzyby i zagotować.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 23 stycznia 2019
Imieniny Fernandy, Jana, Rajmundy
22 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.0/5 (26 głosów oddany-e)

Porada

"Podczas gotowania galarety z ryby można na samym końcu wlać surowe białko z jaja. Należy wtedy szybko 'ubić jajko' trzepaczką a następnie przedzecić wszystko przez bawełniany ręcznik. Galareta będzie klarowna!!"
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos liguryjski SOS POMIDOROWY Sos klasyczny Sos cytrynowy rumiany do kotletów cielęcych Sos żółtkowo-śmietanowy

Tagi:
- Licznik - 002792

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!