Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos do ryb z kaparów: Dodał: Amiro | Dnia: 25-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos do ryb z kaparów
Składniki

125 ml oliwy z oliwek
1 łyżkę soku z cytryny
2 łyżeczki posiekanych listków kopru włoskiego
2 łyżeczki posiekanych kaparów

Sposób przygotowania

Starannie wymieszaj oliwę z sokiem z cytryny, dodaj posiekany koper i kapary.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 23 stycznia 2019
Imieniny Fernandy, Jana, Rajmundy
22 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.97/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.0/5 (33 głosów oddany-e)

Porada

"Mięso należy wyjąć z lodówki przynajmniej na godzinę przed pieczeniem, żeby miało temperaturę pokojową. Jeżeli włożymy je do piekarnika silnie schłodzone - stwardnieje i będzie niesmaczne."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos śliwkowy Sos orientalny Sos curry Sos grzybowy 2 Sos serowy

Tagi:
- Licznik - 003790

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!