Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos chrzanowy z czarną porzeczką : Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos chrzanowy z czarną porzeczką
Składniki

20 dag czarnych porzeczek (mogą być mrożone)
3 łyżki utartego chrzanu
jabłko
cukier
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarnePrzebrane porzeczki umyć i zmiksować z małą ilością przegotowanej wody. Dodać chrzan i utarte jabłko, wymieszać, doprawić solą i cukrem.
Podawać do wędlin, drobiu lub kanapek.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 22 maja 2019
Imieniny Emila, Neleny, Romy
141 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (55 głosów oddany-e)

Porada

"Wskazane jest szpikowanie dziczyzny (nie dotyczy to dzika) i dzikiego ptactwa pokrojoną w paski słoniną lub wędzonym boczkiem."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos klasyczny Sos pieczarkowy do kotletów ziemniaczanych Sos piwny Sos orientalny Sos cytrynowy rumiany do kotletów cielęcych

Tagi:
- Licznik - 004274

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!