Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos chrzanowy : Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos chrzanowy
Składniki

2 szklanki utartego chrzanu
pół szklanki octu (3%)
pół szklanki piernika pokruszonego i namoczonego w occie
szczypta cukru
sól

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki doskonale utrzeć i włożyć do szczelnie zamykanych słoików.
Podawać jako dodatek do mięsa i wędlin na zimno.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 20 października 2018
Imieniny Ireny, Kleopatry, Witalisa
292 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (51 głosów oddany-e)

Porada

"Dziczyzna wymaga skruszenia. Kiedyś odbywało się to poprzez zawieszenie ubitej i wypatroszonej (nie dotyczy zająca) sztuki w przewiewnym miejscu na kilka a nawet kilkanaście dni (zimą)."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos koperkowy do cielęciny Sos chrzanowy z czarną porzeczką Sos pieczarkowy II Sos ogórkowy do mięsa lub kotletów z ziemniaków Sos ziemniaczany

Tagi:
- Licznik - 003400

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!