Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos chrzanowy : Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos chrzanowy
Składniki

2 szklanki utartego chrzanu
pół szklanki octu (3%)
pół szklanki piernika pokruszonego i namoczonego w occie
szczypta cukru
sól

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki doskonale utrzeć i włożyć do szczelnie zamykanych słoików.
Podawać jako dodatek do mięsa i wędlin na zimno.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 21 czerwca 2018
Imieniny Alicji, Alojzego, Rudolfa
171 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (51 głosów oddany-e)

Porada

"Srebrne łyżeczki używane do jaj czarnieją. Możemy je oczyścić, wycierając zwilżoną sadzą. Można też wrzucić je do słoiczką z wodą i dużą ilością soli kuchennej na kilka godzin-dni."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Szary sos II Sos pomidorowy do baraniny lub kaczki Sos z żurawin i jabłek Ostry sos do chipsów - Kuchnia Meksykańska Sos cytrynowy biały

Tagi:
- Licznik - 003033

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!