Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos cebulowy rumiany do baraniny: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos cebulowy rumiany do baraniny
Składniki

20 dag cebuli
4 dag masła
2 dag mąki
0,25 l bulionu
łyżka octu
łyżeczka karmelu

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneCebulę obrać, posiekać, udusić w maśle.
Zaprawić mąką, wlać ocet i karmel, zagotować.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 16 lutego 2019
Imieniny Danuty, Daniela, Juliany
46 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.02/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.0/5 (53 głosów oddany-e)

Porada

"Ryby o trudno usuwalnej łusce, jak np. okoń najlepiej skrobać widelcem. Jeszcze praktyczniejszą metodą jest wykonanie prostego narzędzia, tj. listewka i 2 kapsle"
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos serowy Sos cumberland Sos kurpiowski do mięsa i kotletów Sos podlaski do kiełbasy lub ryb Sos z zajęczej wątróbki

Tagi:
- Licznik - 003769

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!