Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos cebulowy rumiany do baraniny: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos cebulowy rumiany do baraniny
Składniki

20 dag cebuli
4 dag masła
2 dag mąki
0,25 l bulionu
łyżka octu
łyżeczka karmelu

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneCebulę obrać, posiekać, udusić w maśle.
Zaprawić mąką, wlać ocet i karmel, zagotować.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 20 października 2018
Imieniny Ireny, Kleopatry, Witalisa
292 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.98/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.0/5 (51 głosów oddany-e)

Porada

"Świeżość ryby poznajemy po skrzelach i szczękach. Jeżeli są ciemnoróżowe i przylegają do ciała, ryby są świeże. Jeżeli zbyt ciemne lub bladawe - nie."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos ziemniaczany Sos błyskawiczny Sos grzybowy 2 Sos serowy na białym winie Sos holenderski

Tagi:
- Licznik - 003537

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!