Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos cebulowy do kotletów baranich: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos cebulowy do kotletów baranich
Składniki

20 dag cebuli
0,125 l mleka
2 dag masła
sól, pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneCebule zalać w rondelku wodą i ugotować, aż będą zupełnie miękkie. Wodę odcedzić, a cebule pognieść na masę. Zagotować mleko i wlać do rondelka z cebulą, dodać łyżkę roztopionego masła, sól i nieco pieprzu. Zagotować raz i zaraz podawać.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 25 kwietnia 2018
Imieniny Jarosława, Marka, Wiki
114 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (50 głosów oddany-e)

Porada

"Srebrne łyżeczki używane do jaj czarnieją. Możemy je oczyścić, wycierając zwilżoną sadzą. Można też wrzucić je do słoiczką z wodą i dużą ilością soli kuchennej na kilka godzin-dni."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos orientalny Sos szczawiowy Sos sardelowy do sztuki mięsa Sos tatarski Sos żurawinowo-śmietanowy do zimnych mięs, wędlin

Tagi:
- Licznik - 002851

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!