Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos cebulowy do kotletów baranich: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos cebulowy do kotletów baranich
Składniki

20 dag cebuli
0,125 l mleka
2 dag masła
sól, pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneCebule zalać w rondelku wodą i ugotować, aż będą zupełnie miękkie. Wodę odcedzić, a cebule pognieść na masę. Zagotować mleko i wlać do rondelka z cebulą, dodać łyżkę roztopionego masła, sól i nieco pieprzu. Zagotować raz i zaraz podawać.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 20 października 2018
Imieniny Ireny, Kleopatry, Witalisa
292 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.12/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (52 głosów oddany-e)

Porada

"Ziarna jałowca należy dodawać do dziczyzny z dużym umiarem, gdyż mogą zdominować jej smak i zepsuć całą potrawę. Dotyczy to także innych przypraw."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Dip ogórkowy tzatziki - Kuchnia Grecka Sos szczawiowy Czerwony sos pikantny Sos kaparowy do kotletów cielęcych Sos bearnaise

Tagi:
- Licznik - 003386

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!