Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos błyskawiczny: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos błyskawiczny
Składniki

łyżka dżemu porzeczkowego
łyżka musztardy

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneZmieszać dżem z musztardą. Podawać do mięs na zimno lub wędlin. Najlepszy jest dżem porzeczkowy, ale może też być żurawinowy, borówkowy lub powidła śliwkowe.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Piątek 14 grudnia 2018
Imieniny Alfreda, Izydora, Zoriny
347 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (58 głosów oddany-e)

Porada

"Mięso należy wyjąć z lodówki przynajmniej na godzinę przed pieczeniem, żeby miało temperaturę pokojową. Jeżeli włożymy je do piekarnika silnie schłodzone - stwardnieje i będzie niesmaczne."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos cebulowy do kotletów baranich Sos musztardowy do węgorza lub kiełbasy Sos prowansalski Sos jałowcowy do dziczyzny, pasztetów, pieczeni Beszamel

Tagi:
- Licznik - 004259

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!