Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos bearnaise: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos bearnaise
Składniki

2 łyżki estragonu (świeżego)
3 łyżki octu winnego
1/2 filiżanki masła w małych porcjach
2 żółtka
łyżka wody
sok z cytryny
sól, pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na  - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneEstragon, ocet, żółtka oraz wodę wymieszaj. Wszystko delikatnie podgrzej. Kiedy jaja się zetną dodawaj po trochu masło, stale mieszając.
Na końcu dosmacz sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 16 lutego 2019
Imieniny Danuty, Daniela, Juliany
46 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.9/5 (51 głosów oddany-e)

Porada

"Mięso należy wyjąć z lodówki przynajmniej na godzinę przed pieczeniem, żeby miało temperaturę pokojową. Jeżeli włożymy je do piekarnika silnie schłodzone - stwardnieje i będzie niesmaczne."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos cumberland 2 Sos czosnkowy do kurczaków lub ryb Sos ziemniaczany Sos piwny Sos śliwkowy

Tagi:
- Licznik - 003891

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!