Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sos agrestowy do cielęciny: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Sos agrestowy do cielęciny
Składniki

25 dag zielonego agrestu
2 dag masła
3 dag cukru
szczaw
szczypiorek
sól, pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneAgrest wypłukać, dodać masło i dusić pod przykryciem, dolewając po trochu wody, aż powstanie gęsta masa. Przetrzeć, dodać cukier, przyprawić solą i pieprzem.
Chwilę gotować. Posypać posiekanym szczawiem i szczypiorkiem.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 21 czerwca 2018
Imieniny Alicji, Alojzego, Rudolfa
171 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (55 głosów oddany-e)

Porada

"Do gotujących się jajek dodać łyżeczkę soli - pęknięte tak szybka nie wypłyną."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos cebulowy rumiany do baraniny Sos kaparowy do kotletów cielęcych Sos piwny Sos pomidorowy z chili Sos ziemniaczany do baraniny lub cielęciny

Tagi:
- Licznik - 003447

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!