Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Ostry sos do chipsów - Kuchnia Meksykańska: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Ostry sos do chipsów - Kuchnia Meksykańska
Składniki

2 awokado
150 ml naturalnego jogurtu
2 łyżki oliwy
łyżka soku z cytryny
1/2 pęczka natki
czerwona papryka
czerwona cebula
sól, pieprz cayenne

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneAwokado obrać, usunąć pestki, miąższ zmiksować z jogurtem, oliwą i sokiem. Dodać posiekaną natkę oraz paprykę i cebulę pokrojoną w drobną kostkę.
Gotowy sos mocno przyprawić do smaku solą oraz pieprzem cayenne.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 21 czerwca 2018
Imieniny Alicji, Alojzego, Rudolfa
171 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (58 głosów oddany-e)

Porada

"Dziczyzna wymaga skruszenia. Obecnie zamraża się po prostu mięso w zamrażarce na 7-10 dni. Po odmrożeniu jest ono wystarczająco kruche."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos błyskawiczny Sos czosnkowy 2 Sos cytrynowy rumiany do kotletów cielęcych Sos agrestowy do cielęciny Sos czosnkowy 1

Tagi:
- Licznik - 003585

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!