Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Dip ogórkowy tzatziki - Kuchnia Grecka: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Dip ogórkowy tzatziki - Kuchnia Grecka
Składniki

2 serki homogenizowane
1 gęsty jogurt naturalny
1 świeży ogórek (15 dag)
2 ząbki czosnku
2 łyżki oliwy
2 łyżki koperku
sól
biały pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na dipy, sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneOgórek umyć, obrać, zetrzeć na tarce do jarzyn i odcisnąć sok. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Serki wymieszać z jogurtem, ogórkiem, czosnkiem, oliwą i koperkiem. Doprawić solą i pieprzem. Podawać chłodzony.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Piątek 17 sierpnia 2018
Imieniny Anity, Elizy, Mirona
228 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.8/5 (55 głosów oddany-e)

Porada

"Duże ptaki (bażant) należy posmarować grubą warstwą gęsiego smalcu. Mięso po upieczeniu nie będzie suche i wiórowate."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos agrestowy do cielęciny Beszamel Sos bearnaise Sos ziemniaczany do baraniny lub cielęciny Szary sos II

Tagi:
- Licznik - 003459

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!