Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Czerwony sos pikantny : Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sosy
Czerwony sos pikantny
Składniki

3/4 szklanki posiekanych, obranych pomidorów z puszki
sok z 1/2 cytryny
mała cebula bardzo drobno pokrojona w kostkę
2 łyżki drobno posiekanego selera naciowego
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
1 łyżka chrzanu
1 łyżka sosu Worcestershire ( kultowy sos w butelce, można zmienić na dostępny )
1 łyżka sosu Tabasco
cukier
1 łyżka koncentratu pomidorowego
sól
świeżo mielony pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na sosy - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneWszystkie składniki wymieszać, schłodzić.

Podawać jako Dip do krewetek rozmrożonych i pieczonych.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Piątek 17 sierpnia 2018
Imieniny Anity, Elizy, Mirona
228 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.9/5 (56 głosów oddany-e)

Porada

"O świeżości ryby świadczą także łuski przylegające ściśle do skóry i mięso sprężyste, uginające się pod naciskiem, ale natychmiast wracające do popprzedniej formy."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sos cytrynowy rumiany do kotletów cielęcych Sos cebulowy rumiany do baraniny Sos Gazpacho Beszamel sos Sos szczypiorkowy do mięsa

Tagi:
- Licznik - 003644

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!