Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Seler zapiekany: Dodał: Amiro | Dnia: 29-3-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
Seler zapiekany
Składniki

1-2 średniej wielkości selery
6-8 plastrów żółtego sera
1 pomidor
1 łyżka masła/margaryny
sól
pieprz
słodka papryka
jarzynka

Sposób przygotowania

Przepisy na sałatki - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneSelery wyczyścić, pokorić na plastry grubości ok 1 - 1,5cm. Pojedyncze lub po dwa plastry z odrobiną tłuszczu zawinąć całkowicie w folię aluminiową. Zostawić na grillu na ok. 15min, po tym czasie plastry odwrócić i zapiekać do czasu, aż seler zmięknie (ok. 10 min). Na koniec każdy plaster selera obłożyć kawałkiem sera. Można przybrać także kawałkami świeżego pomidora.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 21 marca 2019
Imieniny Benedykta, Lubomiry, Lubomira
79 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.8/5 (45 głosów oddany-e)

Porada

"Duże ptaki (bażant) należy posmarować grubą warstwą gęsiego smalcu. Mięso po upieczeniu nie będzie suche i wiórowate."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sałatka na ciepło SAŁATKA WŁOSKA Sałatka z pomidorów i serem Feta Jaja faszerowane szynką Kalafior z wina

Tagi:
- Licznik - 003442

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!