Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sałatka z czerwonej kapusty: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
Sałatka z czerwonej kapusty
Składniki

1 średnia główka czerwonej kapusty
1 puszka kukurydzy
1 cebula
2jabtka
4-5 łyżek oleju
pieprz
sól
cukier
kwasek cytrynowy

Sposób przygotowania

Przepisy na sałatki, surówki - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneKapustę obrać z wierzchnich liści, poszatkować, posolić, by zmiękła. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Jabłka umyć, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać kukurydzę. Wszystko razem wymieszać, przyprawić olejem, pieprzem, cukrem i kwaskiem cytrynowym.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 22 sierpnia 2019
Imieniny Cezarego, Marii, Zygfryda
233 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.2/5 (44 głosów oddany-e)

Porada

"Bulki suche odzyskają świeżość jeśli zawiniemy je na godzinę w wilgotną ściereczkę, a potem ułożymy na blasze i wsuniemy na parę minut do gorącego piekarnika."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sałatka z pomidorów i serem Feta Jaja faszerowane szynką Groszek duszony z marchewką Cukinia zapiekana Cebula faszerowana grzybami

Tagi:
- Licznik - 003552

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!