Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sałatka z czerwonej kapusty: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
Sałatka z czerwonej kapusty
Składniki

1 średnia główka czerwonej kapusty
1 puszka kukurydzy
1 cebula
2jabtka
4-5 łyżek oleju
pieprz
sól
cukier
kwasek cytrynowy

Sposób przygotowania

Przepisy na sałatki, surówki - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneKapustę obrać z wierzchnich liści, poszatkować, posolić, by zmiękła. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Jabłka umyć, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać kukurydzę. Wszystko razem wymieszać, przyprawić olejem, pieprzem, cukrem i kwaskiem cytrynowym.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 26 kwietnia 2018
Imieniny Marii, Marzeny, Ryszarda
115 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.41/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.4/5 (37 głosów oddany-e)

Porada

"Aby zapobiec przypalaniu się ryby podczas smażenia na dno patelni kładziemy cienki plasterek surowego ziemniaka."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sałatka z buraków groszku i papryki Jajka w sosie ziołowym Bukiet sałat z grzankami SAŁATKA GRZYBOWA Z MAJONEZEM Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i wędzonym łososiem

Tagi:
- Licznik - 002693

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!