Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sałatka z czerwonej kapusty i fasoli: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
Sałatka z czerwonej kapusty i fasoli
Składniki

500 g czerwonej kapusty
100 g perłowej fasoli
1-2 duże jabłka
1 duża cebula
3-4 łyżki oleju
1/4 łyżeczki kwasku cytrynowego lub 1-2 łyżki octu
sól
cukier

Sposób przygotowania

Przepisy na sałatki - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneKapustę obrać z wierzchnich liści, poszatkować, sparzyć, odcedzić, przestudzić. Fasolę ugotować (przed ugotowaniem namoczyć na noc lub na kilka godzin). Jabłka i cebulę obrać, pokroić. Wszystko wymieszać, dodając olej, kwasek cytrynowy (lub ocet), sól i cukier.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 22 września 2018
Imieniny Maury, Milany, Tomasza
264 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.3/5 (45 głosów oddany-e)

Porada

"Kilka ziarenek świeżo upalonej na patelni kawy, włożone do lodówki, czy kredensu, usuwa przykre zapachy. To samo mozna zrobić z opakowanie po kawie które wkładamy do lodówki lub szafki kuchennej."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sałatka z papryki i ryżu Cukinia zapiekana PRZYGOTOWANIE I GOTOWANIE SZPARAGÓW Seler zapiekany SZPINAK MROŻONY

Tagi:
- Licznik - 003270

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!