Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Sałatka z białego mięsa i selera: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
Sałatka z białego mięsa i selera
Składniki

500 g selera
250 g groszku lub fasolki szparagowej
250 g mięsa (cielęciny lub drobiu) ugotowanego
lub upieczonego
2 ogórki konserwowe
1 łyżka posiekanej pietruszki
1 łyżka musztardy
3 pomidory
2 jajka
1 szklanka majonezu
sok z cytryny
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na sałatki - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneSeler umyć, obraca pokroić w paseczki, zblanszować (obgotować) we wrzącej osolonej wodzie. Mięso, pomidory, ogórki i jajka ugotowane na twardo pokroić w kostkę. Wymieszać, dodając resztę składników.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Wtorek 16 lipca 2019
Imieniny Eustachego, Mariki, Mirelli
196 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (36 głosów oddany-e)

Porada

"O świeżości ryby świadczą także łuski przylegające ściśle do skóry i mięso sprężyste, uginające się pod naciskiem, ale natychmiast wracające do popprzedniej formy."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Fasolka Szparagowa Sałatka Cebula faszerowana grzybami KAPUSTA DUSZONA SZPINAK MROŻONY Sałatka z buraków i orzechów

Tagi:
- Licznik - 003486

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!