Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
PRZEKĄSKA Z RYBY GOTOWANEJ : Dodał: Amiro | Dnia: 15-3-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
PRZEKĄSKA Z RYBY GOTOWANEJ
Składniki

1,2 kg ryby
1 cytryna
1 g pieprzu ziarnistego
10 dag marchwi
10 dag pietruszki
2 jaja
0,2 l galarety
sól

Sposób przygotowania

Suma, szczupaka lub sandacza dokładnie oczyścić, wypatroszyć. Podgrzać wodę, skropić cytryną, wrzucić kilka ziaren pieprzu, posolić, wrzucić parę krążków marchwi oraz pietruszki. W tym wywarze gotować 25-30 minut rybę. Ostudzoną rybę udekorować przed podaniem ugotowanymi na twardo jajami, galaretą oraz plasterkami cytryny.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Wtorek 23 października 2018
Imieniny Edwarda, Marleny, Seweryna
295 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.41/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.4/5 (32 głosów oddany-e)

Porada

"Mąkę należy zawsze przed użuciem napowietrzyć. I wcale nie musi to być drobne sitko. Można użyć nawet druszlaka o grubszych oczkach."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Mizeria z sosem koperkowym SZPARAGI Z MASŁEM Bób z wędzonką Jaja faszerowane szynką Sałatka z papryki, marchwi i selera

Tagi:
- Licznik - 003078

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!