Aktualnie jest 471 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
KAPUSTA DUSZONA : Dodał: Amiro | Dnia: 20-3-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
KAPUSTA DUSZONA
Składniki

0,6 kg kapusty czerwonej
3 dag smalcu
3 dag cebuli
2 dag cukru
2 g kminku
ocet
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na kapustę duszoną - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneKapustę oczyścić z zewnętrznych liści, wyciąć kaczan, poszatkować, osolić, odstawić na 30-35 minut. Drobno pokrajaną cebulę zeszklić na smalcu. Rozprowadzić wodą z octem, włożyć poszatkowaną kapustę, dodać kminek, cukier, sól i pod przykryciem dusić do miękkości.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 16 grudnia 2017
Imieniny Albiny, Sebastiana, Zdzisławy
349 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.3/5 (48 głosów oddany-e)

Porada

"Aby zapobiec przypalaniu się ryby podczas smażenia na dno patelni kładziemy cienki plasterek surowego ziemniaka."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Cukinia zapiekana Sałatka z kurczakiem i ziemniakami Dobra sałatka SAŁATKA GRZYBOWA Z MAJONEZEM SAŁATKA ZE ŚWIEŻEJ PAPRYKI

Tagi:
- Licznik - 002884

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!