Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
KAPUSTA DUSZONA : Dodał: Amiro | Dnia: 20-3-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
KAPUSTA DUSZONA
Składniki

0,6 kg kapusty czerwonej
3 dag smalcu
3 dag cebuli
2 dag cukru
2 g kminku
ocet
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na kapustę duszoną - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneKapustę oczyścić z zewnętrznych liści, wyciąć kaczan, poszatkować, osolić, odstawić na 30-35 minut. Drobno pokrajaną cebulę zeszklić na smalcu. Rozprowadzić wodą z octem, włożyć poszatkowaną kapustę, dodać kminek, cukier, sól i pod przykryciem dusić do miękkości.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 16 sierpnia 2018
Imieniny Joachima, Nory, Stefana
227 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.3/5 (53 głosów oddany-e)

Porada

"Przykry zapach ryby w mieszkaniu można zmniejszyć dodając do gotującej się ryby łyżkę mleka."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Fasola z grzybami Dobra sałatka Sałatka z sosem francuskim Seler zapiekany Sałatka zielona z jabłkiem

Tagi:
- Licznik - 003611

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!