Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i wędzonym łososiem: Dodał: Gastrosfera | Dnia: 28-10-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i wędzonym łososiem
Składniki

- 250g półtłustego twarogu
- 100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego
- 3 łyżki kwaśniej śmietany
- 3 ząbki czosnku
- 100g łososia wędzonego w plasterkach
- pieczywo chrupkie 7 zbóż firmy GRANEX
- pomidorki koktajlowe
- sól do smaku

Sposób przygotowania

Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki pomidorki koktajlowe.

Smacznego!

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:
Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i wędzonym łososiem
Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Piątek 17 sierpnia 2018
Imieniny Anity, Elizy, Mirona
228 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.26/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.3/5 (53 głosów oddany-e)

Porada

"Ząbki czosnku uda się łatwo rozgnieść, jeżeli je przedtem posolimy. Podobnie postępujemy tłukąc w moździerzu pieprz, kminek lub inną przyprawę."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Sałatka zielona z jabłkiem Sałatka z buraków i orzechów Ślimaki winniczki SAŁATKA GRZYBOWA Z MAJONEZEM Sałatka z kurczakiem i ziemniakami

Tagi:
- Licznik - 003608

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!