Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!
- 250g półtłustego twarogu
- 100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego
- 3 łyżki kwaśniej śmietany
- 3 ząbki czosnku
- 100g łososia wędzonego w plasterkach
- pieczywo chrupkie 7 zbóż firmy GRANEX
- pomidorki koktajlowe
- sól do smaku
Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki pomidorki koktajlowe.
Smacznego!
Zdjęcia - Kliknij w obrazek:
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.
Dodaj komentarz:
Anty Spam, wprowadż kod:
Odśwież i przepisz kod:
Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości
Amiro Datownik
Dzisiaj jest
Sobota 23 lutego 2019
Imieniny Damiana, Romana, Romany
53 dzień roku
"Duże ptaki (bażant) należy posmarować grubą warstwą gęsiego smalcu. Mięso po upieczeniu nie będzie suche i wiórowate."
... więcej porad
Skocz do kategorii:
Inne przepisy w tej kategorii:
Sałatka z białego mięsa i selera KAPUSTA DUSZONA Surówka z czerwonej kapusty Fasolka Szparagowa Sałatka SAŁATKA ZE ŚWIEŻEJ PAPRYKI
Tagi:
Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!