Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Grejpfruty z serem: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Sałatki, surówki, przekąski
Grejpfruty z serem
Składniki

10 dag pieczeni
2 czerwone grejpfruty
pół róży brokułów
10 dag żółtego sera
5 łyżek niskotłuszczowego majonezu
1 łyżka pestek słonecznika

Sposób przygotowania

Przepisy na surówki, sałatki - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneBrokuły umyć, obgotować w lekko osolonej wodzie 5 minut. Osączyć wystudzić. Pieczeń i ser pokroić na cienkie plasterki, z plastrów sera foremką wyciąć gwiazdki. Grejpfruty umyć, obrać, zdjąć również białą skórkę, pokroić na plasterki, ułożyć na talerzu na przemian z plastrami mięsa. Na wierzchu ułożyć podzielone na małe różyczki brokuły i gwiazdki z sera. Sałatkę polać sosem majonezowym, posypać pestkami słonecznika.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Wtorek 23 stycznia 2018
Imieniny Fernandy, Jana, Rajmundy
22 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.16/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.2/5 (50 głosów oddany-e)

Porada

"Świeżość ryby poznajemy po skrzelach i szczękach. Jeżeli są ciemnoróżowe i przylegają do ciała, ryby są świeże. Jeżeli zbyt ciemne lub bladawe - nie."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Letnia Sałatka ze Świderkami Sałatka z czerwonej kapusty i fasoli Cukinia zapiekana SURÓWKA MIESZANA Seler zapiekany

Tagi:
- Licznik - 002987

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!