Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Ryba z grilla: Dodał: Amiro | Dnia: 30-3-2011
Jesteś w kategorii: Ryby i owoce morza
Ryba z grilla
Składniki

1 Ryba - płoć, leszcz, okoń lub każda inna.
1 Gałązka świeżej mięty ( można eksperymentować )
Masło
Sól
Pieprz

Sposób przygotowania

Przepisy na potrawy z ryb - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneRybę oskrobać, opłukać, można odciąć głowę i ogon. Posolić i trochę popieprzyć. Do środka włożyć parę kawałków masła 1 gałązkę mięty. Całość owinąć folią aluminiową i piec na grillu 15-20 min.

Większą rybę należało by podzielić na dzwonka.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 21 marca 2019
Imieniny Benedykta, Lubomiry, Lubomira
79 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.3/5 (48 głosów oddany-e)

Porada

"Przypalony sos z pieczeni można uratować, dodając do niego ziemniak pokrojony w plasterki."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Łosoś duszony na wstążkach z sosem porowo-śmietanowym WĘGORZ NA MAŚLE Chrupiaca ryba w słodko-pikantnym sosie Karp w kapuście i fasoli Dorsz duszony z porem

Tagi:
- Licznik - 003258

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!