Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
RYBA SMAŻONA Wigilia: Dodał: Amiro | Dnia: 16-3-2011
Jesteś w kategorii: Ryby i owoce morza
RYBA SMAŻONA Wigilia
Składniki

1 kg leszcza, płoci lub innej ryby
15 dag tartej bułki
3 jaja
olej
sól

Sposób przygotowania

Wypatroszoną i umytą rybę gęsto ponacinać. Posolić i popieprzyć, zostawić na 15 min. Maczać w roztrzepanym jajku i obtaczać w tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju. Nie odkrawam nigdy głowy i ogona. Ryba bez głowy i ogonka to jakoś tak dziwnie wygląda.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 22 września 2018
Imieniny Maury, Milany, Tomasza
264 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.3/5 (44 głosów oddany-e)

Porada

"Bulki suche odzyskają świeżość jeśli zawiniemy je na godzinę w wilgotną ściereczkę, a potem ułożymy na blasze i wsuniemy na parę minut do gorącego piekarnika."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Karp z migdałami i miodem Ryba z imbirem Krewetki w sosie serowym Amiro MORSZCZUK LUB SOLA Z BOCZKIEM Karp w kapuście i fasoli

Tagi:
- Licznik - 003673

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!