Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Pstrąg smażony podstawa: Dodał: Amiro | Dnia: 30-3-2011
Jesteś w kategorii: Ryby i owoce morza
Pstrąg smażony podstawa
Składniki

1 kg pstrąga
olej do smażenia
pieprz mielony
dodatki
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na potrawy z ryb - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarnePstrągi oczyścić, natrzeć solą, odstawić. Usmażyć we wrzącym oleju na dużym ogniu. Przed podaniem oprószyć pieprzem.

Podawać z ziemniakami z masłem.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 17 października 2018
Imieniny Antonii, Ignacego, Wiktora
289 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.81/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.8/5 (37 głosów oddany-e)

Porada

"Noże zardzewiałe oczyścimy, przeciągając je przekrojoną cebulą, a następnie sola by usunąć przykry zapach."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Pieczone ziemniaki z krewetkami i awokado JESIOTR NA ZIMNO Karp marynowany Pstrąg pieczony w ziołach ZUPA RYBNA Z KARPIA

Tagi:
- Licznik - 003167

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!