Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
PSTRĄG GOTOWANY - Podstawowy : Dodał: Amiro | Dnia: 15-3-2011
Jesteś w kategorii: Ryby i owoce morza
PSTRĄG GOTOWANY - Podstawowy
Składniki

1,2 kg pstrąga
10 dag masła
1 cytryna
sól

Sposób przygotowania

Oczyszczone pstrągi wypatroszyć, ugotować w małej ilości wrzącej osolonej wody, polać stopionym masłem. Udekorować plasterkami cytryny, podawać z młodymi ziemniakami i z nacią pietruszki.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 18 lipca 2018
Imieniny Kamila, Karoliny, Roberta
198 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.2/5 (39 głosów oddany-e)

Porada

"Świeżość ryby poznajemy po skrzelach i szczękach. Jeżeli są ciemnoróżowe i przylegają do ciała, ryby są świeże. Jeżeli zbyt ciemne lub bladawe - nie."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Łosoś duszony na wstążkach z sosem porowo-śmietanowym Karp w kapuście i fasoli WĘGORZ NA MAŚLE Łosoś sous-vide podany z musem z bobu i czarnym makaronem i sałatką z rukoli z ananasem i suszonymi Pieczone ziemniaki z krewetkami i awokado

Tagi:
- Licznik - 003191

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!