Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Morszczuk w cieście: Dodał: Amiro | Dnia: 28-3-2011
Jesteś w kategorii: Ryby i owoce morza
Morszczuk w cieście
Składniki

1 kg filetów z morszczuka
jajko
mąka pszenna
sok z jednej cytryny
szklanka piwa
przyprawa uniwersalna do potraw
olej
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na ryby - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneFilety umyć, osuszyć, podzielić na porcje. Skroplić sokiem, oprószyć przyprawą, odstawić. Jajko wbić do miseczki, dodać szczyptę soli, piwo i mąkę w takiej ilości, by powstało gęste ciasto naleśnikowe. Rybę zanurzać w cieście i smażyć na oleju na złoty kolor.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Piątek 19 października 2018
Imieniny Michaliny, Michała, Piotra
291 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (54 głosów oddany-e)

Porada

"Ziarna jałowca należy dodawać do dziczyzny z dużym umiarem, gdyż mogą zdominować jej smak i zepsuć całą potrawę. Dotyczy to także innych przypraw."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Pstrąg smażony podstawa WĘGORZ GOTOWANY W PIWIE Filet z dorsza ze szpinakiem Karp marynowany LESZCZ SMAŻONY - ynkla

Tagi:
- Licznik - 003997

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!