Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Leszcz nadziewany: Dodał: Amiro | Dnia: 30-3-2011
Jesteś w kategorii: Ryby i owoce morza
Leszcz nadziewany
Składniki

1,5 kg ryby
3 butki
10 dag masła
5 dag cebuli
10 dag pieczarek
5 g pieprzu w proszku
1 pęczek naci pietruszki
olej
sól

Sposób przygotowania

Przepisy na potrawy z ryb - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneRybę oczyścić i posolić. Przyrządzić masę z masła ubitego na pianę i namoczonej w 0,3 litra wody bułki, wycisnąć, ugnieść z nimi drobno pokrajaną cebulę, garść pokrajanych, grzybów, nać pietruszki, oprószyć solą i pieprzem. Nadziewać tą masą umytą rybę. Zaszyć lub przełożyć drewnianymi wykałaczkami. Smażyć na rumiano.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:
Leszcz nadziewany
Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Poniedziałek 18 czerwca 2018
Imieniny Elżbiety, Marka, Pauli
168 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.0/5 (51 głosów oddany-e)

Porada

"Wskazane jest szpikowanie dziczyzny (nie dotyczy to dzika) i dzikiego ptactwa pokrojoną w paski słoniną lub wędzonym boczkiem."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Pstrąg smażony podstawa Karp w kapuście i fasoli Krewetki w sosie czosnkowym Morszczuk w cieście SZCZUPAK SIEKANY

Tagi:
- Licznik - 003402

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!