Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
JARZĘBINA naturalna : Dodał: Amiro | Dnia: 15-3-2011
Jesteś w kategorii: Przetwory Warzywa - Owoce
JARZĘBINA naturalna
Składniki

Owoce jarzębiny

Sposób przygotowania

Owoce jarzębiny zmiażdżyć, przetrzeć przez sito, odstawić na dwa dni. Przecedzić, dodać środek utrwalający, napełnić słoiki, zamknąć. Pasteryzować przez 7 minut w temp. 80°C.

Po ostygnięciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Poniedziałek 23 kwietnia 2018
Imieniny Ilony, Jerzego, Wojciecha
112 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (47 głosów oddany-e)

Porada

"Noże myjemy w letniej wodzie, bo od gorącej stają się tępe."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Ogórki kwaszone we 24 godzin -1885r Bigos myśliwski JARZEBINA DO MIĘS Galaretka z czerwonych, czarnych porzeczek GALARETA Z CZARNYCH JAGÓD

Tagi:
- Licznik - 003388

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!