Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
JARZĘBINA naturalna : Dodał: Amiro | Dnia: 15-3-2011
Jesteś w kategorii: Przetwory Warzywa - Owoce
JARZĘBINA naturalna
Składniki

Owoce jarzębiny

Sposób przygotowania

Owoce jarzębiny zmiażdżyć, przetrzeć przez sito, odstawić na dwa dni. Przecedzić, dodać środek utrwalający, napełnić słoiki, zamknąć. Pasteryzować przez 7 minut w temp. 80°C.

Po ostygnięciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Poniedziałek 20 maja 2019
Imieniny Bazylego, Bernardyna, Krystyny
139 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (52 głosów oddany-e)

Porada

"Oczy ryby powinny być jasne, błyszczące i wypukłe. Matowe i zapadnięte świadczą o nieświeżości ryby."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

POWIDŁA Z DERENI Galaretka z czerwonych, czarnych porzeczek DŻEM Z DZIKIEJ RÓŻY DŻEM TRUSKAWKOWY POWIDŁA Z CZARNEGO BZU

Tagi:
- Licznik - 004143

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!