Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
KURKI DUSZONE: Dodał: Amiro | Dnia: 30-3-2011
Jesteś w kategorii: Potrawy z grzybów
KURKI DUSZONE
Składniki

1 kg kurek
2 cebule
3 łyżki masła
sól
pieprz
zielony koperek
1/2 kg ziemniaków

Sposób przygotowania

Przepisy na potrawy z grzybów - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneOczyszczone kurki dobrze umyć w kilku wodach. Pokrajać. Udusić na maśle wraz z pokrajaną w kostkę cebulą. Dodać ugotowane i pokrajane w kostkę ziemniaki. Dusić jeszcze przez kilka minut. Kto lubi, może dodać łyżkę śmietany.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Poniedziałek 21 maja 2018
Imieniny Jana, Moniki, Wiktora
140 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (48 głosów oddany-e)

Porada

"O świeżości ryby świadczą także łuski przylegające ściśle do skóry i mięso sprężyste, uginające się pod naciskiem, ale natychmiast wracające do popprzedniej formy."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

GULASZ Z GRZYBÓW BOROWIKI W ŚMIETANIE Faszerowane pieczarki z rokpolem BOROWIKI SMAŻONE Świeże grzyby ze śmietaną

Tagi:
- Licznik - 003241

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!