Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
GRZYBY MARYNOWANE: Dodał: Amiro | Dnia: 29-3-2011
Jesteś w kategorii: Potrawy z grzybów
GRZYBY MARYNOWANE
Składniki

50 dag grzybów (małych, jednakowych)
200 g oleju
sok z 2 cytryn lub 5-6 łyżek octu winnego i tyle samo wody
2 ząbki czosnku (pokrojone)
listek laurowy
1/2 łyżeczki soli

Sposób przygotowania

Przepisy na potrawy z grzybów - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneWszystkie przyprawy razem wymieszać w garnku i doprowadzić do momentu wrzenia. Grzyby obrać i oczyścić. Marynatę przecedzić i w niej pogotować grzyby ok. 5 minut. Ostudzić.

Można podawać do zimnych zakąsek.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 16 lutego 2019
Imieniny Danuty, Daniela, Juliany
46 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (55 głosów oddany-e)

Porada

"Zapach ryb z rąk lub deski do krojenia można usunąć osoloną wodą z octem lub sokiem cytrynowym."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Maślaki duszone 2 BOROWIKI SMAŻONE BOROWIKI W ŚMIETANIE Maślaki duszone GULASZ Z GRZYBÓW

Tagi:
- Licznik - 003624

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!