Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
GRZYBY MARYNOWANE: Dodał: Amiro | Dnia: 29-3-2011
Jesteś w kategorii: Potrawy z grzybów
GRZYBY MARYNOWANE
Składniki

50 dag grzybów (małych, jednakowych)
200 g oleju
sok z 2 cytryn lub 5-6 łyżek octu winnego i tyle samo wody
2 ząbki czosnku (pokrojone)
listek laurowy
1/2 łyżeczki soli

Sposób przygotowania

Przepisy na potrawy z grzybów - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneWszystkie przyprawy razem wymieszać w garnku i doprowadzić do momentu wrzenia. Grzyby obrać i oczyścić. Marynatę przecedzić i w niej pogotować grzyby ok. 5 minut. Ostudzić.

Można podawać do zimnych zakąsek.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 20 kwietnia 2019
Imieniny Agnieszki, Amalii, Czecha
109 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.0/5 (57 głosów oddany-e)

Porada

"Do przyrządzania potraw Chińczycy używają woka. Jest to zrobiona z żelaza duża i masywna patelnia z półokrągłym dnem."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Faszerowane pieczarki z rokpolem Świeże grzyby ze śmietaną Pieczarki opieńki na winie GULASZ Z GRZYBÓW GULASZ Z GRZYBÓW

Tagi:
- Licznik - 003736

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!