Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Faszerowane pieczarki z rokpolem: Dodał: Amiro | Dnia: 29-3-2011
Jesteś w kategorii: Potrawy z grzybów
Faszerowane pieczarki z rokpolem
Składniki

8 dużych pieczarek
strąk żółtej papryki
2 pomidory
cebula
1 łyżka oleju
pęczek natki
10 dag niebieskiego sera pleśniowego (rokpol, danishblue)
sól
pieprz
2 łyżki parmezanu

Sposób przygotowania

Przepisy na potrawy z grzybów - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarnePieczarki oczyścić i umyć, nóżki odciąć i pokroić w małą kostkę. Oczyszczona paprykę, cebulę i pomidory również pokroić w kostkę. Na gorącym oleju usmażyć pieczarki, cebulę i paprykę, dodać posiekaną natkę i pomidory. Po minucie smażenia wrzucić rozdrobniony ser pleśniowy, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Nadzieniem napełnić kapelusze pieczarek, posypać po wierzchu parmezanem. Zawinąć w folię, ułożyć na gorącym grillu, piec ok. 10 minut. Podawać z zieloną sałatą i bagietką posmarowaną masłem czosnkowym.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Sobota 20 kwietnia 2019
Imieniny Agnieszki, Amalii, Czecha
109 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.02/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.0/5 (58 głosów oddany-e)

Porada

"Ryby przeznaczone do gotowania (galarety) wkładamy zawsze do wrzącego wywaru i po zagotowaniu zmniejszamy wrzenie do minimum."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Grzyby duszone GULASZ Z GRZYBÓW GULASZ Z GRZYBÓW Pieczarki opieńki na winie BOROWIKI SMAŻONE

Tagi:
- Licznik - 004098

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!