Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Napój z kwasu burakowego i jogurtu: Dodał: Amiro | Dnia: 29-3-2011
Jesteś w kategorii: Napoje bezalkoholowe - kompoty
Napój z kwasu burakowego i jogurtu
Składniki

2 szklanki kwasu burakowego
1 szklanka jogurtu
1 szklanka serwatki
4 łyżki umytej, posiekanej naci pietruszki
sól

Sposób przygotowania

Kwas burakowy zmiksować z dodatkiem jogurtu, serwatki i posiekanej pietruszki. Przyprawić do smaku solą.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Niedziela 22 lipca 2018
Imieniny Magdaleny, Mileny, Wawrzyńca
202 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.8/5 (48 głosów oddany-e)

Porada

"Świeżość ryby poznajemy po skrzelach i szczękach. Jeżeli są ciemnoróżowe i przylegają do ciała, ryby są świeże. Jeżeli zbyt ciemne lub bladawe - nie."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Kwas burakowy Napój z kwasu burakowego Kompot z suszonych owoców - Wigilia Napój z ogórków i maślanki KOMPOT Z DZIKIEJ RÓŻY

Tagi:
- Licznik - 003097

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!