Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Napój burakowo ogórkowy: Dodał: Amiro | Dnia: 29-3-2011
Jesteś w kategorii: Napoje bezalkoholowe - kompoty
Napój burakowo ogórkowy
Składniki

2 szklanki kwasu burakowego
50 dag świeżych ogórków
2 łyżki umytego, drobno posiekanego koperku
sól
2 ząbki czosnku

Sposób przygotowania

Przepisy na napoje bezalkoholowe - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneOgórki umyć, obrać cienko, zetrzeć na tarce z małymi otworami lub rozdrobnić robotem. Posolić, zmiksować z dodatkiem kwasu burakowego i drobno posiekanego czosnku, wymieszać z koperkiem, osolić do smaku.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 18 stycznia 2018
Imieniny Beatrycze, Małgorzaty, Piotra
17 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.0/5 (43 głosów oddany-e)

Porada

"Pieczeń nie straci miękkości, jeśli po wyłączeniu dopływu ciepła pozostawimy ją jeszcze przez 10 min w uchylonym piekarniku (soki rozejdą się równomiernie wewnątrz pieczeni)."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Napój z kwasu burakowego i jogurtu Napój z kwasu burakowego KOMPOT Z CZARNEGO BZU Napój z mięty Napój pomidorowo marchwiowy

Tagi:
- Licznik - 002298

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!