Aktualnie jest 476 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Czekoladowy duet: Dodał: Amelia | Dnia: 28-11-2017
Jesteś w kategorii: Desery
Czekoladowy duet
Składniki

2 ?y?eczki Inki Magne
200 ml mleka
5 kostek czekolady mlecznej
5 kostek bia?ej czekolady
1 ?y?eczka soku z granatu
1 ?y?ka pestek granatu
Bita ?mietana

Sposób przygotowania

W rondelku zagotowujemy mleko. Gdy mleko b?dzie si? ogrzewa?, ?cieramy na tarce o drobnych oczkach kostki bia?ej i mlecznej czekolady. Dodajemy je do zagotowanego mleka i delikatnie mieszamy czekaj?c a? si? rozpuszcz?. Tak przygotowanym czekoladowym mlekiem zalewamy dwie ?y?eczki Inki Magne. Dodajemy ?y?eczk? soku z granatu i energicznie mieszamy. Na wierzch kawy dodajemy bit? ?mietan? i obsypujemy j? pestkami granatu.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:
Czekoladowy duet
Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Piątek 03 grudnia 2021
Imieniny Hilarego, Franciszki, Ksawery
336 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (62 głosów oddany-e)

Porada

"Noże ostrzymy na zwilżonej osełce przesuwając nóż ruchem kolistym, przyciskając ostrze drugą ręką."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Kawa parzona w termosie Blok czekoladowy Bakalie z owocami KREM ORZECHOWY KREM MRO?ONY Z MALIN

Tagi:
- Licznik - 005078

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!