Aktualnie jest 476 przepisów w 29 kategoriach!
·2 łyżeczki Inki Magne
·200 ml mleka
·5 kostek czekolady mlecznej
·5 kostek białej czekolady
·1 łyżeczka soku z granatu
·1 łyżka pestek granatu
·Bita śmietana
W rondelku zagotowujemy mleko. Gdy mleko będzie się ogrzewać, ścieramy na tarce o drobnych oczkach kostki białej i mlecznej czekolady. Dodajemy je do zagotowanego mleka i delikatnie mieszamy czekając aż się rozpuszczą. Tak przygotowanym czekoladowym mlekiem zalewamy dwie łyżeczki Inki Magne. Dodajemy łyżeczkę soku z granatu i energicznie mieszamy. Na wierzch kawy dodajemy bitą śmietanę i obsypujemy ją pestkami granatu.
Zdjęcia - Kliknij w obrazek:
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.
Dodaj komentarz:
Anty Spam, wprowadż kod:
Odśwież i przepisz kod:
Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości
Amiro Datownik
Dzisiaj jest
Niedziela 17 stycznia 2021
Imieniny Antoniego, Henryki, Mariana
16 dzień roku
"Ryby pieczone w folii aluminiowej podajemy na stół w folii, rozchylając brzegi i ozdabiając plasterkami cytryny i gałązkami koperku."
... więcej porad
Skocz do kategorii:
Inne przepisy w tej kategorii:
MAKÓWKI Czekolada z orzechami i żurawiną Deser serowy z wiśniami Muffiny świąteczne Blok czekoladowy
Tagi:
Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!