Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Blok czekoladowy: Dodał: Amiro | Dnia: 29-3-2011
Jesteś w kategorii: Desery
Blok czekoladowy
Składniki

1 kostka masła lub margaryny
2 szklanki cukru pudru
2 jajka (żółtka oddzielić, a białka ubić na pianę)
1 olejek rumowy
2-3 łyżki kakao
4 duże paczki zwykłych herbatników
bakalie

Sposób przygotowania

Przepisy na desery - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneMiękkie masło wymieszać z cukrem pudrem dodać dwa żółtka, kakao i olejek rumowy. Na koniec dodać pianę i drobno pokruszone herbatniki oraz bakalie. Wszystko dokładnie wymieszać przełożyć do miski i włożyć do zamrażalnika na minimum 3 godziny.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 21 listopada 2018
Imieniny Janusza, Marii, Reginy
324 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.85/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.9/5 (60 głosów oddany-e)

Porada

"Wskazane jest szpikowanie dziczyzny (nie dotyczy to dzika) i dzikiego ptactwa pokrojoną w paski słoniną lub wędzonym boczkiem."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii: