Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Blok czekoladowy: Dodał: Amiro | Dnia: 29-3-2011
Jesteś w kategorii: Desery
Blok czekoladowy
Składniki

1 kostka masła lub margaryny
2 szklanki cukru pudru
2 jajka (żółtka oddzielić, a białka ubić na pianę)
1 olejek rumowy
2-3 łyżki kakao
4 duże paczki zwykłych herbatników
bakalie

Sposób przygotowania

Przepisy na desery - Kuchnia Polska - Przepisy KulinarneMiękkie masło wymieszać z cukrem pudrem dodać dwa żółtka, kakao i olejek rumowy. Na koniec dodać pianę i drobno pokruszone herbatniki oraz bakalie. Wszystko dokładnie wymieszać przełożyć do miski i włożyć do zamrażalnika na minimum 3 godziny.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Wtorek 18 czerwca 2019
Imieniny Elżbiety, Marka, Pauli
168 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.81/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.8/5 (63 głosów oddany-e)

Porada

"Mięso należy wyjąć z lodówki przynajmniej na godzinę przed pieczeniem, żeby miało temperaturę pokojową. Jeżeli włożymy je do piekarnika silnie schłodzone - stwardnieje i będzie niesmaczne."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Świąteczna kompozycja herbaty i piernika od POSTI KREM MROŻONY Z MALIN Deser serowy z wiśniami KREM ORZECHOWY Deser owocowy

Tagi:
- Licznik - 004015

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!