Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Jabłecznik : Dodał: Amiro | Dnia: 15-3-2011
Jesteś w kategorii: Ciasta
Jabłecznik
Składniki

1 1/4 szklanki cukru
1 kostka margaryny
3 szklanki mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
jabłka
cukier waniliowy
cynamon

Sposób przygotowania

CUKIER MARGARYNĘ MĄKĘ PROSZEK DO PIECZENIA - ZMIKSOWAĆ. JABŁKA CUKIER WANILIOWY CYNAMON-WYMIESZAĆ. Z CAŁOŚCI 3/4 PORCJI CIASTA WYŁOŻYĆ NA BLACHĘ. NA TO JABŁKA CYNAMON CUKIER WANILIOWY. DO POZOSTAŁEJ PORCJI DODAĆ 1/3 SZKLANKI MLEKA I WYLAĆ NA JABŁKA.

PIEC DO ZARUMIENIENIA.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:

Brak zdjęć w albumie

Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Środa 18 lipca 2018
Imieniny Kamila, Karoliny, Roberta
198 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 1.87/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 1.9/5 (39 głosów oddany-e)

Porada

"Do przyrządzania potraw Chińczycy używają woka. Jest to zrobiona z żelaza duża i masywna patelnia z półokrągłym dnem."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Tort bezowy ze śliwkami Andrut z kokosem Pączki serowe Anielskie Anielskie ciasto Sernik na biszkopcie

Tagi:
- Licznik - 003209

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!