Aktualnie jest 474 przepisów w 29 kategoriach!  

Rss | Kuchnia Polska
Andrut z kokosem : Dodał: Amiro | Dnia: 14-3-2011
Jesteś w kategorii: Ciasta
Andrut z kokosem
Składniki

2 paczki wiórek kokosowych
1 paczka dużych biszkoptów
1 słoik powideł śliwkowych
1 paczka andrutów kwadratowych
3/4 szklanki mleka
1 szklanka cukru

Sposób przygotowania

Andruty kaliskieMleko zagotować z cukrem, wsypać wiórki, chwilę pogotować - wystudzić. Andrut posmarować powidłem, przykryć drugim, odłożyć na bok. Powtórzyć to jeszcze raz z kolejnymi dwoma andrutami. Połowę masy kokosowej położyć na przygotowanym andrucie. Położyć na to biszkopty (można "naponczować": woda+cukier+sok z cytryny) i resztę masy i przykryć andrutem.

 

 

Zdjęcia - Kliknij w obrazek:
Andrut z kokosem
Komentarze (0):

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Dodasz coś od siebie ?.

Dodaj komentarz:

Anty Spam, wprowadż kod: Odśwież i przepisz kod:

Social

Jeśli uważasz, że przepis jest godny uwagi dodaj go na swoją stronę WWW lub na forum.

 

Dodaj przepis na www (html) Dodaj przepis na forum (bbcode)

 

Co Ty na to !?

 

Panel nawigacyjny:

Dodaj Przepis Zgłoś błąd w opisie Powiadom znajomego Wersja do wydruku Przelicznik płynów Przelicznik wag Przelicznik temperatur Kuchenka gazowa temeratury Czas gotowania warzyw Przelicznik długości

Amiro Datownik

Dzisiaj jest Czwartek 21 czerwca 2018
Imieniny Alicji, Alojzego, Rudolfa
171 dzień roku

Zagłosuj na przepis:
  • Aktualnie 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głosy: 2.1/5 (65 głosów oddany-e)

Porada

"Do przyrządzania potraw Chińczycy używają woka. Jest to zrobiona z żelaza duża i masywna patelnia z półokrągłym dnem."
... więcej porad

 

Skocz do kategorii:

Inne przepisy w tej kategorii:

Anielskie ciasto Szarlotka z kaszy mannej BABA PUCHOWA Tort miłosny Barszcz wigilijny

Tagi:
- Licznik - 004076

 

 


 

Dziękujemy, Twój komentarz zostanie sprawdzony przez administrację!